Hove Leirskole

Hove Leirskolen er en ny kystleirskole lokalisert midt i Raet nasjonalpark, på Tromøya i Arendal. Her har vi har et spennende og variert leirskoletilbud. Hove ligger i naturskjønne omgivelser med egne badestrender og med mange muligheter for varierte aktiviteter på fritiden.

Hove byr på følgende emner og aktiviteter:
Raet nasjonalpark og kystkultur – Vi legger vekt på muntlig fortellertradisjon, samtidig som vi beveger oss i flott natur. Vi finner spor fra istiden som formet Hove, og fra vikingene når de herjet på kysten. Videre ser vi på sjømerker fra seilskutetiden og viktige gårdstradisjoner.
Sjøvett og Trygg i vann – Vi boltrer oss i Raet nasjonalpark med aktivitetene kajakk og coasteering (kystklatring). Gjennom aktivitet lærer vi sjøvett, sikkerhet og trygghet i vann
Vikinger – Lekegoden og Trollet utfordrer oss i historiske leker og skeid (kamper)
Utflukt – Vi tar ferge inn til Arendal der vi går på vitensenteret og får en reise ut i universet med hjelp fra en viten LOS og NASA
Klatring – Trollpark Hove er en gøyal klatrepark hvor elevene får flere typer utfordringer høyt oppe i trærne på Hove. De benyttet et kontinuerlig og moderne sikkerhetssystem, som gjør det veldig trygt og enkelt for elevene.

Fritidsaktiviteter:
Her er store friområder og mange baner for strand volleyball, fotball, basketball og parkour. I tillegg til krabbefiske, ulike brett spill, og mye annet som en kan finne på her på Hove.

Våre ansatte er opptatt av trygghet, omsorg og engasjement for elevene, og det er alltid en ansatt fra leirskolen tilgjengelig under hele oppholdet.
Boforhold
Elevene bor på internatbygg, i store 4 personers rom. Vi spiser frokost og middag sammen

Gå tilbake til alle leirskoler