Brennabu leirskole

Beliggenhet
Brennabu ligger på Vaset i Valdres – 18 km fra Fagernes. Vaset ligger med vann og fjell som vakkert landskap og bak aner man Jotunheimen med sine vakre fjell.  Leirskolen ligger i et variert og sikkert fjellterreng – 850 m.o.h.

Ansatte
Faste ansatte på kjøkken, vedlikehold, vask og kontor. Fast ansattes leirskolelærere (Vestre Slidre kommune).

Programtilbud
Aktivitetene våre varierer med årstidene. De ledes og tilrettelegges av erfarne lærere.
Våre 4 programtilbud heter; Barmark, mørketid, Kong vinter og glitrende snø. Her er noe av det elevene vil kunne få være med på hos oss gjennom hele året:

Bueskyting, energikamp, balanse, bekkevandring, svevebane, kanopadling, bekledning/fjellvett, ekspedisjon til høyfjellet, geologi/steinsliping, GPS, fortellerstund, steinsliping, balanseline, skogstur, fakkeltur, trugetur, sparktur, fjellvett med bekledning, ski- og skismøring, skileik, fjellekspedisjon på ski, aking og akematter, alpindag, isklatring og akvarellmaling.

Utstyr
Vi har godkjent sikringsutstyr til alle aktiviteter. Vi låner ut klær og leier ut fjellski.

Leirskole for alle
På Brennabu strekker vi oss ekstra langt for at alle skal få komme på leirskole. Vi tilrettelegger for rullestol, krykker eller tilsvarende løsninger både ute og inne. Og på kjøkkenet tilpasses alle typer dietter.

Kunnskapsløftet
Undervisningen legges opp for å nå læringsmålene i Kunnskapsløftet og tilrettelegges for elever med ulike læringsbehov.

Eier: Elisabeth Mellbye og Eivind Brenna
Daglig leder:
Line Cecilie Lunde Hovrud
Pedagogisk leder: Audun Myrvold
Driftssesong: Hele året
Kapasitet: 150 elever
Friplasser: 2 voksne – pr klasse/gruppe
Innkvartering: På rom med 4-6 senger eller hytter fra 6 til 28 senger
Varighet: 4 døgn (3 døgn)

Gå tilbake til alle leirskoler