Stryn leirskule

E-mail: post@naturlegaktiv.no
Web: http://www.naturlegaktiv.no/
Kontaktperson: Øystein Hesjedal

Stryn Leirskule ligg i naturskjønne omgjevnader på Nordfjord Fritidssenter, 20 minutt utanfor Stryn sentrum. Omringa av fjell, langrennsløyper, hoppbakkar, elvar og fjellvatn er det enkelt å finne utfordringar og få meistringsopplevingar. Tilknytt leirskulen har vi laga ein villmarksleir med gapahuk og grillplass, samt ein spanande og utfordrande aktivitetspark. Hos oss skal alle bli møtt med respekt og likeverd.

Våre erfarne lærarar er opptatekne av tryggleik og viser omsorg og engasjement for elevane. Frå frukost til kvelds er det minst ein ansatt frå leirksulen tilgjengeleg.

Vi har 60 sengeplassar fordelt på tre bygg berre nokre meter frå kvarandre.

Høst, vår og sommer:

Mandag: Zipline, samarbeids øvelser i aktivitetspark, grilling og bli kjent leker.

Tirsdag:Survive! Elevene finner poster ved hjelp av kart/kompass, beregner tid, lager mat og løser ulike oppgaver.

Onsdag: Farmen! Vi lever på gamlemåten. Elevene får prøvd smia, separert melk, flytte tømmer i elva, lage mat i stein-ovn og overnatter ute.

Torsdag: Vi padler kajakk, kano og andre artige aktiviteter i og ved vannet.

Fredag: Aking i hoppbakkene

Vinter:

Mandag: Bli kjent leker, ski-teknikk, skismøring og liten skitur.

Tirsdag: Survive! Elevene finner poster ved hjelp av kart/kompass, beregner tid, lager mat og løser ulike oppgaver.

Onsdag: Wintergames i hoppbakken! Ulike øvelser med og uten ski. Kommentator på sletta, OL- ilden brenner og alle vinner!

Torsdag: Topp-tur til Bergsetnakkjen eller Nåsekleiva. Fantastiske turer med flott utsikt og god stemning. Overnatting i villmarksleiren for de som vil.

Fredag: Zipline

Andre aktivitetar

Villmarksleir, orientering, fjellsikring, førstehjelp, kunst og håndverk, folkemusikk og folkedans, ballspel og trampoline.

• Kapasitet: 45 elevar
  • Driftssesong: Heile året
  • Klassestyrar får fritt opphald.