Hallingdal leirskole

E-post:         hege@feriepark.no

Nettside:    hallingdalleirskole.no

01_hallingdalleirskole

Hallingdal Leirskole er en virksomhet i Hallingdal Feriepark, en av Skandinavias beste campingplasser.

Vi kan tilby førsteklasses fasiliteter for læring, aktiviteter, moro og sosialt samvær.

Innkvartering i våre flotte designhytter, mens middager inntas i restauranten Bergtatt Bistro.

05_hallingdalleirskole_klatremoro

Hallingdal Leirskole vil skape ekte og gode opplevelser for elevene gjennom aktiviteter som bidrar til læring, samarbeid, mestring og erfaring.

Vi tilbyr et mangfoldig utvalg av opplevelsesbaserte  aktiviteter både vår, høst og vinter.

PROGRAM-EKSEMPLER VED HALLINGDAL LEIRSKOLE

Vi kan tilby et stort mangfold av pedagogiske aktiviteter.

Utover beliggenheten i noe av landets flotteste fjellturterreng, har vi  egen 4H-gård med dyr.

Vi samarbeider med Norsk Luftambulanse som kan ett og annet om førstehjelp og livredning.

Vi samarbeider med E-Co – som hjelper oss med et spennende Energi-program!

03_hallingdalleirskole_redningsambulansen

FRITIDSAKTIVITETER

Hallingdal Leirskole har et mangfoldig aktivitetstilbud på fritiden utenfor undervisningen –

med muligheter for utlån eller leie av diverse utstyr:

Sykler, hjelmer, sikkerhetsstyr til klatring, skøyter, truger, ski, fiskeutstyr, båter, kanoer, kajakker, redningsvester, fotballer, volleyballer, teambuildingsutstyr, kart og kompass, bordtennis, kubbespill og mye mer.

02_hallingdalleirskole_klatrepark

PÅ HALLINGDAL LEIRSKOLE BOR OG SPISER DERE FØRSTEKLASSES!

På Hallingdal Leirskole bor elever og lærere i designhytter med 4, 6 eller 8 sengeplasser – eller i Cabby luksus campingvogner.

Hyttene har dobbeltrom, eget kjøkken og bad, stue med TV, Wi-Fi, peis og varmekabler.

Campingvognene har doble soverom, stue/oppholdsrom med TV, Wi-Fi, kjøkkenkrok, toalett og isocamp fortelt.

04_hallingdalleirskole_hytte